Technotrade

När det gäller profilerade produkter så hänger det ofta på detaljerna. Och blir produkten rätt ända ut i detaljerna så uppfattas den i regel som exklusivare av mottagare.

Om du väljer att ta fram en profilprodukt för ditt företag som är specialdesignad så väljer du inte alltid en dyrare lösning.  Men du får vänta längre på leverans och du måste väga in att vi har vissa lägsta krav på kvantitet. Med lite planering och framförhållning vågar vi lova dig betydligt mer profil för pengarna!

När du köper via trading innebär det att produkten får sin slutgiltiga profilering redan vid produktionen. Man kan då styra bland annat färg på produkten, tryck på förpackning samt om man vill ha andra tillbehör som inte går att göra om du köper från lagerlagda produkter.

Technotrade är ett koncept inom New Wave Mode AB och vi följer hårt ställda etiska och miljömässiga krav. Vår uppförandekod innefattar bland annat personal som genomför regelbundna kontroller hos både våra underleverantörer och deras underleverantörer. Det känns tryggare så, både för oss och för dig.

Läs gärna mer om vårat CSR-arbete på http://www.nwg.se/om-new-wave/csr.html 

 

Vi har ett litet sortiment med USB-minnen som vi visar upp på länkarna till vänster här på sidan. Tänk på att priser uppdateras kontinuerligt. Vid förfrågan från 1000 st och även större kapacitet(GB) - begär offert från din återförsäljare. Önskas en viss färg eller annan förpackning till ditt USB-minne? Kontakta din återförsäljare för besked - allt går att ordna! 

Finns inte minnet du är ute efter i prislistorna, tveka inte att höra av dig. Vi har möjlighet att ta fram de allra flesta modellerna på marknaden till väldigt fina priser.

Vi har även möjlighet att ta fram alla sorters elektronikprodukter via trading, och är du ute efter vad som helst inom elektronik så finns vi här för att hjälpa dig. 

Kontakta oss på Technotrade!

                

 

 

 

Technotrade.png